Följ mig:
Inredning Utan kategori

Sätta ljus i fönsterlösa rum

4 mars, 2013

Så snart familjen tillfrisknat så ska vi sätt igång med packningen  för flytten. Det är med lite sorg i hjärtat vi flyttar för vi har verkligen älskat vårt hem. Den har vissa detaljer som ger den en själ. Tex belysningsdesignen.

I vår lägenhet är hallen mycket stor. Eller ja, själva hallen där man kliver in är ytte pytte men sen är det ett stort hallrum, eller vad man ska kalla det. Dock finns det inga fönster där så trots storleken kan det bli en instängd känsla utan dagsljus.

För att få in ett fint allmänljus är taket lite sänkt med utskurna cirklar och dolda glödlampor för att ge just detta.

Och där borta ser ni den smarta hallmattan jag tidigare skrivit om.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close