Följ mig:
Påsk Påskpyssel

Påskpyssel för barn, söta kycklingar av garnbollar

9 mars, 2013

Nu är det hög tid för härligt påskpyssel och här finns massa kul för barn att pyssla med. Som ulliga gulliga garnbollar som kyckling till exempel. Vill du ha mer tips har jag en hel påskpysselkategori du kan let i HÄR.

Jag köpte för ett tag sedan ett kit som man kan göra garnbollar i ett kick. Det ville jag nu prova och hade gult garn hemma så då passade det väl att göra små kycklingar. Självklart går det att göra på det gamla hederliga sättet med två kartongbitar, se här.

Ville hålla kycklingarna rena så de enda attributen blev näbb och kam av filt och ögon av svartpepparkorn. Limma fast med lim som efter torkning är transparent. Dessa små kycklingar kan hängas i påskris, stå på bordet som dukningsdetalj eller bara få stå på hyllan och sprida lite påskglädje.

Klicka här för mer påskpyssel från mig. Hoppas du hittar något som kan vara passande och kul!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close