Följ mig:
Inredning Shopping Utan kategori

IKEA älskar Stockholm

26 mars, 2013

Den 5.e april lanseras den nya Stockholmserien från IKEA och jag tappade nästan andan när jag såg denna lampa från serien.

Hade du kunnat gissa att det var IKEA? Mina tankar for iväg till Italien och möbelmässan i Milano. Den ser helt magisk ut.

Jag är storkonsument på IKEA men en avdelning som jag aldrig blivit lockad av är deras lampavdelning och -sortiment. Faktiskt funderat över detta då de är så på det i övrigt. Nu minsann, nu vädrar jag morgonluft  och blir lycklig. Vilken pjäs att ha i vardagsrummet!

Foto: IKEA/Livet hemma

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mormorsglamour-pyssel och inredning 27 mars, 2013 at 07:57

    Ja det var verkligen många fina saker på pressvisningen av Stockholms kollektionen.

  • Lämna en kommentar

    Close