Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 mars, 2013

Små fingrar skapar stor konst i kaoset

Japp, då är flyttdagen här. Barnen kallar flytten för “Dagen då vi flyttar till Bernhard“.

Jag ska verkligen inte sticka under stol med att det har varit en ganska stökig period. Alla som gjort denna resa med att leva i flyttkaos vet att det inte på något sätt är en picknick på en klöveräng. Blod, svett och tårar har fallit ner på parkettgolvet.

En stor eloge till barnen som stått ut med att leva i detta kaos och se deras leksaker försvinna ner i lådor utan att ge ifrån sig några protester. Mitt i allt ville de vara konstnärer och jobba med fingerfärg. Ja, what the heck, tänkte jag. Kommer det färg på väggarna gör det ju inget, vi ska ju ända flytta! Kör hårt kids! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.