Följ mig:
Personligt Utan kategori

Små fingrar skapar stor konst i kaoset

26 mars, 2013

Japp, då är flyttdagen här. Barnen kallar flytten för ”Dagen då vi flyttar till Bernhard”.

Jag ska verkligen inte sticka under stol med att det har varit en ganska stökig period. Alla som gjort denna resa med att leva i flyttkaos vet att det inte på något sätt är en picknick på en klöveräng. Blod, svett och tårar har fallit ner på parkettgolvet.

En stor eloge till barnen som stått ut med att leva i detta kaos och se deras leksaker försvinna ner i lådor utan att ge ifrån sig några protester. Mitt i allt ville de vara konstnärer och jobba med fingerfärg. Ja, what the heck, tänkte jag. Kommer det färg på väggarna gör det ju inget, vi ska ju ända flytta! Kör hårt kids! 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close