Följ mig:
Påsk

Grafiskt påskris i stillsam gråskala

28 mars, 2013

Mycket av det påskpyssel jag gjort här på sista tiden har gått i lite snälla toner (utom tuppen) och nu känt att den grafisk sidan av mig vill komma ut. En grå/vit-skala på påskriset tyckte jag skulle passa i vårt nya funkishus. Videkvistar med små ulliga videkissar är väldigt mycket och ihop med de grå fjädrarna i riset blev väldigt snyggt. Också en lagom avancerad påskdekoration nu när huset i övriga består av flyttlådor, kassar och möbler i huller om buller. Det kaoset slipper ni se, lovar!

De vita stenäggen har jag plockat. Ja, faktiskt. Det var en reklamkampanj förra året för en mäklarfirma här i Stockholm. De hade ställt ut grupper med massa ägg lite här och var i stan. Jag och en väninna stod och tittade på dem och ville ha, de var så snygga. Väluppfostrade som vi var så tog vi inga. Under äggen fanns det en adress. Jag gick dit och frågade vad äggen var till för -Det är en påskgåva från oss!. Snabb som vinden sprang jag tillbaka och tog några ägg. Kan säga att de gick åt snabbt som attan. Det var inte många som gjorde som jag, frågade först. (Undrar om mäklarfirman fick fler kunder...)

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 28 mars, 2013 at 11:32

  Jag hade aldrig kommit på tanken att ha gråa fjädrar, men jisses vad snyggt det blev och matchade underlaget som handen i handsken.
  När det gäller äggen hade jag gjort precis som du, för själv är jag så ärlig att jag blir nervös när det kommer kontrollanter på tåget TROTS att jag har giltigt kort.
  Äggstenarna är ju så himla snygga, och jag är riktigt avundsjuk.
  Hoppas att ni får en superhärlig påsk, trots all kaos hemma.
  Nu är ni ju på plats och kan fixa vartefter ni orkar och känner för det.
  Stor kram Helena N

 • Svara Helena Lyth 28 mars, 2013 at 11:39

  @ Helena: Åh vad skönt att inte vara den ende som är så plikttrogen. Har exakt samma känsla. När jag går av t-banan och det är kontrollanter så blir jag av någon outgrundlig anledning nervös fast mitt kort är giltigt. Jösses, kanske ska söka för det…?

  Tack, det blir en lugn ledighet med ett stillsamt uppackande varvat med ett godisätande i högt tempo

  Kram och Glad Påsk!!

 • Svara romladolcevita 28 mars, 2013 at 11:55

  Glad påsk från Italien

 • Svara Kristina - ingen vanlig dag 28 mars, 2013 at 13:58

  Så snyggt med vide och grå fjädrar! Läckert dessutom att sätta fjädrarna på toppen sådär, tror kanske att jag härmar dig med det där! 🙂

 • Lämna en kommentar

  Close