Följ mig:
Påsk

En korg kommer lastad med påsk

29 mars, 2013

I förrgår kväll ringde det på dörren och min första tanke var; har vi stört grannarna med allt flyttstök. Kom i nästa sekund på att vi nu bor i hus och det ska nog krävas mer för att grannarna ska klaga än att jag drog i ett bord.

Det var svärfar och styvsvärmor som kom med en överraskningshälsning i det nya huset. Så himla gulligt och omtänksamt.

Med sig hade de en korg lastad med påsk. Med bl.a. påskgodis (som  försvann igår, förstår inte hur det gick till…), vackra påskliljor och nyttiga c-vitaminer från påskgula grapefrukter. Vackert och härligt. Stort tack!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Fanny 29 mars, 2013 at 17:20

    Glad Påsk! 🙂

    http://trettiosjukvm.wordpress.com

  • Lämna en kommentar

    Close