Följ mig:
Inredningstips allmänt

Moodboard Mars

28 mars, 2013

Fabriken har olika teman på torsdagar som bloggare kan få ta sig an. Jättekul att utmana sig och inspireras av andra.

Denna torsdag var det temat Moodboard Mars. Lämnar en hel del till tolkning. Jag har valt att göra ett litet moodboard med saker som representerar hur min marsmånad varit.

Bottenplattan är vår nya köksbänk och tidningspappret är en symbol för vår flytt. Vet inte hur många tidningar det gått åt i nedpackningen av köket. Äggen och fjädrarna är påsken, som jag pysslat mycket med (pärlorna) och nu ska fira med en efterlängtad ledighet. Viden och pärlhyacinten får representera den natur vi nu har runt oss efter flytten från city. M.et är för marsmånad men det är en bokstav i en serie som jag ska hänga barnens namn med i deras nya rum. Ja, ungefär så tänkte jag.

Besök gärna Fabriken för en massa inspirerande bilder och bloggare. Önskar er en härlig skärtorsdagskväll!

 

Jag ansöker om medlemskap hos Fabriken

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Anna/Rackarungar 28 mars, 2013 at 19:31

    Åh, lyllo dog med marmor skiva. Så fantastiskt fint. Jag ligger i riskzonen att beställa en marmor toppskiva på superfront till vår tv-möbel Visst är det ok i vardagsrummet, eller känns det för mycket kök?
    Fina bilder. Kram och glad påsk

  • Lämna en kommentar

    Close