Följ mig:
Påsk Påskmat

Flyttgröt a la påskbuffé

30 mars, 2013

Vilka kära vänner vi har!  Vi var bjudna på påskbuffé men då vi då skulle vara så pass nyflyttade förstod de att vi ville vara hemma och fixa så de tog helt sonika med sig en hel buffé med sig hem till oss. Så i går kom J, S och lille A med världens härligaste flyttgröt. Bland alla flyttlådor dukades det upp härligheter med en massa hemmalagat och -bakat och det var den bästa pausen jag någonsin haft.

Dottern är kreativ! Hon skapade helt själv en egen och lagom stor sittplats med barnstol och vuxenpall.

Med kaffet på bricka invigde vi sen trädgården och barnen fick leta ägg.
Kände mig som en nidbild av en soltörstade nordbo där vi satt och tokfrös i solen och hoppades att solstrålarna skulle värma lite. Vackert väder men en stillasittande gofika gjorde våra kroppar stela och iskalla. Plockade ihop brickan och hoppsade oss varma till lekplatsen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close