Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 mars, 2013

Liten bön om vårvärme

Solen strålar och jag dras ut. Inte vara inne, ut i den friska luften och den energigivande solen. Åh, det spritter i kroppen.

Tar mig ut och slås av en ilande vind och i skuggan går iskalla kårar över hela kroppen. Flyttar mig efter solljuset som om den var magnetisk. Hoppar efter med stolen och inser att jag nog ser lite fjönsig ut.

Vet att detta börjar bli tjatigt men i Sverige är vädret superviktigt. Samtalsämnet som alla har tankar om och nu är väl alla av samma åsikt? “Förra året vid den här tiden hade jag minsann converse-skor och blåsippan hade slagit ut” eller “Förra året vid den här tiden var grillen invigd och trädgårdsmöblerna var på plats”

Ja ja, hur som; jag förväntar mig inte barfotaspring och tunn jeansjacka men inte 4 lager på överkroppen och ändå vara stelfrusen. Så, nu var det sagt och får se om de övre makterna och vädergudarna nu kan sluta leka med oss droppnästa och huttrande nordbor.

En liten bön kan väl vara passande så här i den religösa påsktiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.