Följ mig:
Trädgård | Uteplats

Försommar i syrenbersån. Ren & skär lycka

29 maj, 2013

Med huset kom det en trädgård och med trädgården kom det en syrenberså. En egen syrenberså! Hade väl aldrig någonsin vågat drömma eller tro att jag skulle kunna ha en egen. Nu fullkomligt exploderar det i topparna och den gudomliga doft som sprider sig är verkligen en doft av sommar. Jag färdas direkt till ettans klassrum och skolavslutningen. Den doft-minnesresan gör jag varje år.

Gårdagens eftermiddag spenderades i trädgården och barnen gillar verkligen möjligheten att gå ut direkt från huset. Det som var vår dröm innan flytten. Sonen är en Tjuren Ferdinand och så duktig på att lära sig blomnamn. Mormorsglasögon och Hundkex är favoritnamnen. Ser fram emot en lång sommar och många stunder i vår berså.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close