Följ mig:
DIY & Pyssel Kalas & Dukning Utan kategori

Burkat smör

11 juli, 2013

I går kväll var jag med bästa tjejorna på Strandvägen 1 och gottade mig. (Återkommer med mer om det senare)

En lite detalj jag vill dela med mig av var smöruppläggningen. Till brödet serverades smöret i små glasburkar av den där burkmodellen som man får röd och svart kaviar i från dagligvaruhandeln. Tipset är alltså; släng inte dina kaviarburkar utan använd dem som uppläggning till smöret – en glasig smörbytta. Såg mycket sött ut med dessa små smörburkar på alla borden.

Strandvägen 1 hade dessutom den goda smaken att toppa saltet med flingsalt och det gillar ju jag.

ps. Den nacke och axel som skymtar uppe till vänster tillhör statsministern. Kändistätt är bara förnamnet…

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close