Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 juli, 2013

Tipsar om två loppisar i västra Skåne

Sommar och loppis, det hänger i hop. Jag går alltid på loppisar så fort jag får möjlighet och letar ständigt efter skyltar längs med vägarna när vi är ute och åker på sommaren. Men det finns ju även loppisar som är fasta, året runt.

Svärmor har landställe i västra Skåne och här har jag många härliga loppisar (typ i varenda by och stad) att besöka på somrarna men har några favvisar som finns året runt.

I Höganäs finns Loppan. Detta palats för loppisälskare. Fullt med ting och det är bra ruljans på sakerna. Kommer in nya grejor varje dag. Underbar bokavdelning och en klädavdelning en trappa ner. Barnen älskar barnhörnan. Fullt av spel, sportartiklar, dockor och actionfigurer. Perfekt för loppisjägaren som går på jakt med barn…

För dig som letar efter en kaffeservis finns det alltid många olika här. Så sugen på en fin servis att ha det där kafferepet med som jag aldrig har (eller förmodligen aldrig kommer ha)

I Ängelholm ligger Fyndet. Lite snyggare lite mer än Loppan. Och priserna är därför lite högre men här hittar du hur mycket som helst. Jag förbannade mig själv att vi denna gång valde att flyga till Skåne och inte ta bilden för det var såååå många möbler som hade platsat i vårt nya hus. Men fick med mig 12 underbara, tjocka köksahandukar av bästa kvalitet för några hundralappar. I stan och i nyskick hade de väl gått på några tusen.

Två stora rum med många ting att kryssa genom. Mycket att se på och önska. Ta er tid för att verkligen gå igenom allt. Det finns skatter lite över allt.

Happy hunting!

Follow on Bloglovin

Comments (4)

  • Tack för dina supertips! Jag fick med mig min sambo på loppisutflykt idag och fyndade assietter (som jag har som fat under krukor) på Loppan och en gungstol och en fungerande gammal Huskvarna-symaskin från 1950-talet på Fyndet. Tack igen, ska definitivt åka dit igen! 🙂

    http.//jessansworld.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.