Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 oktober, 2023

Tips & rabatt på sköna värmande plagg

Inlägg i samarbete med Hunkemöller

Nu blåser det hårt utanför fönstret och jag söker värme och mjukt inne. Något jag jag kommit på mig själv att göra när jag avlutat arbetsdagen är att byta om till nattkläder ganska långt innan det är egentligen dags att sova. Det känns nästan lite förbjudet att göra så men en pyjamas är ju faktiskt sköna mysplagg att tassa runt i.  Med en stickad tröja över kan jag öppna dörren utan att bli tagen i nattkläderna så att säga.

Det finns många snygga pyjamas dam att hitta hos Hunkemöller som är både sköna nattplagg men även att ha som myskläder i hemmet. Det jag verkligen upptäckt och uppskattar hos Hunkemöller är den stora variationen på storlekar.  Jag som är lång hittar sällan byxor som går hela vägen så att säga och här finns både “tall” och “petit” så man kan välja både stolek och längd utifrån sig själv.

Ett annat plagg jag gärna hade svept omkring med hemma är ju en kimono. Det känns så där lite flärdfullt och snyggt. Denna åker upp på min önskelista. Kan absolut tänka mig ha den i mellandagarna här hemma.

Något jag verkligen saknar är en riktig morgonrock. En sådan där som man liksom blir kramad av. En gosig en i fleece.

Och jag vill tipsa om att använda rabatterna Hunkemöller ha. Klicka här: rabattkod så ser du vilka som är på kampanj och kan använda just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.