Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 januari, 2023

Klädd i kashmir & rabattkod till dig

Reklaminlägg för Boomerang

Jag har tidigare berättat att jag har ett samarbete ihop med Boomerang och denna gång är det deras underbara tröjor i skön kashmir som jag fick jobba med. Idag spelade jag in reklamfilm på Boomerangs kontor ihop med teamet hos dem. Du kan se filmen nu på mitt Instagram.

Men du kanske inte har Instagram och så klart vill jag dela med mig även på bloggen av den rabattkod som just nu finns. Du får 30% på Boomerangs hela kashmirsortiment när du uppger koden KASHMIR30 i webbutiken; boomerang.se.

Jag och Leonard Camitz hade så kul tillsammans framför kameran. Vissa arbetsdagar är helt klart roligare än andra. Jag hade kunnat stanna i deras fina kontor hela dagen.

 

Mina favorittröjor i kashmir nu till 30% rabatt

Den gråa tröjan med vita ränder heter Arholma och finns HÄR.

Min favorit i min garderob sedan tidigare (se nedan) är västen Gräsö som du kan se HÄR.

Och då jag vet att den modellen passar mig så kommer jag satsa på en långärmad variant i tröjan Resarö, fast mörkblå, se den HÄR.

 

Hållbart mode

Dessa tröjor är inte bara sköna, snygga och med högsta kvalitet utan även med hållbarhet i fokus. Hela 55% av kashmiren i tröjorna är återvunnen kashmir. Det är tidigare kashmirplagg som har tagits om hand och blivit till nya garn.

Redan 2008 startade Boomerang något de kallar för Boomerang Effekten där gamla plagg tas emot och säljs second hand. Du kan läsa mer om det HÄR.

 

Jag hoppas du hittar någon skön kashmirtröja och kan passa på att nyttja koden KASHMIR30 och få 30% på Boomerangs hela kashmirsortiment i webbutiken; boomerang.se.

Ett favoritplagg. Så snyggt till så mycket i min garderob. Bilder från i våras när jag gjorde en liten film med olika plagg. Jag kan verkligen rekommendera att se hur flera olika plagg gör sig med ett plagg. Med ens fick jag flera olika looks. Vilken av dessa gillar du bäst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.