Följ mig:
Inredning Utan kategori

Mitt senaste loppiskap – en riktig stjärna

29 augusti, 2013

bakluckeloppisen i söndags på Rosenhill hittade jag en superduperfin mässinngstjärna. Jag blev alldeles till mig när jag såg den. Velat länge ha en låg eller liggade lampa i fönstret och att hitta en i just mässing passar ju väldigt bra då jag har mycket mässingsljusstakar i fönstret.

Denna lilla stjärna är tänkt att vara hängande men inget hindrar att den får ligga i fönstret, eller hur?! Den har en liten öppning så man kan få in en sladd. Letade fram sladdar och glödlampa och testade. Det blev perfekt! Underbart varmt, skinande ljus spreds samtidigt som mörkret utanför sänkte sig. Åh, den kommer bli så bra här hos oss i höst. Och för endast 10 kronor dessutom. Vet inte var den kommer i från ursprungligen, Indiska?

Nu ska jag ta mig en kopp te och njuta av stjärnglansen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Erica AKA Tomtens dotter 29 augusti, 2013 at 08:16

  Vilket fynd. Super!

 • Svara Victorias Jul 29 augusti, 2013 at 08:50

  Jätte fint, passar jätte bra som stående på bordet

 • Svara Jessica 29 augusti, 2013 at 10:12

  Sjuuukt mysigt!
  Både höst- och julstämning på samma gång 😉

 • Svara Helena N 29 augusti, 2013 at 10:45

  Blev ju galet mysigt och snyggt! Ännu en strålande (hehe) idé som jag kommer ta fasta på. En stjärna som hänger säger jul, men en som ligger säger mys.
  Kramis
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Svara Britt 29 augusti, 2013 at 12:33

  Så himla snyggt,nu måste jag leta efter nåt sånt,Höstmys på högsta nivå.

 • Svara Tess 30 augusti, 2013 at 15:44

  Åhhhhhh så FINT. Den fönsterkarmen hade gärna fått flytta in hos mig. Höstmys deluxe!!!!

 • Svara Annas Jul 1 september, 2013 at 22:25

  Superfint! Verkligen loppiskap på hög nivå!

 • Lämna en kommentar

  Close