Följ mig:
Personligt Utan kategori

Dagens outfit – nya zebrapuppor

3 september, 2013

Jag har alltid gillat högklackat. Ja, jag blir ju duktigt lång med höga klackar men det kan inte hjälpas. Höga klackar är snyggt och om jag blir 1.90 så får det väl vara så då.

När jag växte, under högstadietiden, så växte jag snabbt. Minns kvällar i soffan med växtvärk så tårarna sprutade. Då var det inte kul att från ena terminen vara en i mängden till den andra terminen vara längre än alla andra. Då gick jag med sluttande axlar och kutad rygg. Några år senare, då jag vant mig, så kompenserade jag nog genom att gå i högklackade platåskor och känna mig snygg.

Att vara gravid och gå i högklackat är kanske inte det bästa men ibland så måste själen få sitt och man vill känna sig snygg trots en svullnande och ömmande kropp. Då är höglackat ändå min medicin. Har en drös där hemma, så klart, men i fredags ställdes en fest in och jag fick då en stund på stan istället och jag föll pladask för ett par stövletter med zebratryck. ”Klart jag ska ha ett par zebrapuppor”, tänkte jag. Idag är jag mycket nöjd med mitt val och känner mig grymt snygg, med höga klackar och stor mage.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 3 september, 2013 at 20:57

  Du inte bara känner dig snygg, du ÄR snygg, med eller utan mage, och med eller utan snygga zebrapuppor. Önskar att min äldsta dotter, som sprängt 1,80-vallen, kunde acceptera sin längd och sträcka på sig också, för hon är jättefin, men vad hjälper det att mamma o pappa säger det.
  Massa kramisar fina du!
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 4 september, 2013 at 14:24

   Tack Helena! Vad du är snäll! Vad härligt med en ståtlig dotter! Den dotter som kom hem från Spanien? Det kommer, det där med hållningen. Tog ett tag för mig men sen så insåg jag att vara halv lång med dålig hållning är såååå mycket fulare än att vara riktigt lång med snygg hållning. Heja er!!

   KRAM!

 • Svara Lina A 3 september, 2013 at 21:19

  Det är du också!

  • Svara Helena - amelia.se 4 september, 2013 at 14:21

   Tack snälla 🙂

 • Svara Eva 3 september, 2013 at 21:29

  Läckra skor, jättefina. Man blir avundsjuk

  • Svara Helena - amelia.se 4 september, 2013 at 14:21

   Eller hur!? Köpta på Åhléns förresten, glömde nämna det.

 • Svara Tess 4 september, 2013 at 09:32

  Så fin 🙂

  • Svara Helena - amelia.se 4 september, 2013 at 14:20

   Söta du! TACK 🙂

  Lämna en kommentar

  Close