Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 september, 2013

Dagens outfit – nya zebrapuppor

Jag har alltid gillat högklackat. Ja, jag blir ju duktigt lång med höga klackar men det kan inte hjälpas. Höga klackar är snyggt och om jag blir 1.90 så får det väl vara så då.

När jag växte, under högstadietiden, så växte jag snabbt. Minns kvällar i soffan med växtvärk så tårarna sprutade. Då var det inte kul att från ena terminen vara en i mängden till den andra terminen vara längre än alla andra. Då gick jag med sluttande axlar och kutad rygg. Några år senare, då jag vant mig, så kompenserade jag nog genom att gå i högklackade platåskor och känna mig snygg.

Att vara gravid och gå i högklackat är kanske inte det bästa men ibland så måste själen få sitt och man vill känna sig snygg trots en svullnande och ömmande kropp. Då är höglackat ändå min medicin. Har en drös där hemma, så klart, men i fredags ställdes en fest in och jag fick då en stund på stan istället och jag föll pladask för ett par stövletter med zebratryck. “Klart jag ska ha ett par zebrapuppor”, tänkte jag. Idag är jag mycket nöjd med mitt val och känner mig grymt snygg, med höga klackar och stor mage.

Comments (8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.