Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 november, 2013

Miss Dior har bytts ut mot Mr Puke

Ja det är ju inte så att jag går runt här hemma i galastass och med välmanikyrerade naglar men lite känsla för flärd hade ju inte skadat. Att inte använda parfym för bebbens skull är väl givet men att de dyra dropparna på halsen från de franska modehusen skulle bytas ut mot sura uppstötningar på min axel från en liten parvel iklädd randiga bomullsplagg var väl inte meningen? Fast å andra sidan; jag kan slänga alla fina flaskor i utbyte mot min lilla parvells doft. Att sniffa denne lille putt i nacken är så obeskrivligt ljuvligt. Så mjukt, så milt, så oefterhärmligt.

Låter min rosa parfymflaska stå och unnar mig ett lager lypsyl på läpparna och känner lyxen!

Comments (3)

  • Njut av bebbedoften och att du har den där härliga lyxiga glorian runt dig som nybliven mamma. Lyckan och känslorna som sprutar ur varje por, även om inte allt är rosaskimrande så finns den där; känslan. Av att vara utvald, av att ha vunnit högsta pris på lotteri samtidigt som man ibland svämmar över av trötthet och ofullkomlighet. Som nybliven förälder möts man ofta av “ojojoj hehehe” ingen sömn och allt det där som är legitimt att “beklaga” sig över. Men gud vad det positiva överväger det negativa. Svårt att förklara men jag tror att du fattar vad jag menar. Trots att vår yngsta är sju år nu kan jag fortfarande komma ihåg känslan och doften; den underbara doften. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.