Följ mig:
Maträtter Okategoriserade

"Jag vill ha mammamysgröt"

14 november, 2013

Jag är en frukostmänniska. Måste ha ordentligt med mat på morgonen och så här på det kalla halvåret blir det gärna gröt. Havregrynsgröt i olika varianter är en favorit. En gröt som jag lyxar med är mannagrynsgröt med socker och kanel. Den är så snäll och inte den nyttigaste men nyttig för själen!

Dottern är mycket förtjust i havregrynsgröt men för sonen är det värre än klister. Men jag fick honom att prova mannagrynsgröt, mot alla odds. Jaha, det blev en hit! Nu vaknar han och vill ha, det han kallar, mammamysgröt. När nån ber om något med de orden är det svårt att stå emot.

Nu sitter jag i köket själv, barnen på dagis, maken på jobbet och lilleputt susar sött i sängen, och jag unnar mig en morgon med riktigt mammamys. En varm tallrik, mitt val av musik och tidningen för mig själv. Det är lyx det.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close