Följ mig:
Utan kategori

Inglasade julblommor

7 december, 2013

Jag älskar julen, det har väl ingen missat…? Men när jag ser på hur jag pyntar så märker jag att jag suger på karamellen. Drar inte fram allt till första advent och lever sen i en tomteverkstad (om det nu var nån som trodde det). Jag smyger igång och nu så är det mest julstjärnor som lyser i fönstren och många julblommor.

Något jag också ser, utan att egentligen ha en tanke med det, är att jag glasat in många julblommor i år. Det är glasvaser och mossa i mängder. Sen så är de flesta i knoppning och jag ser fram emot när det kommer färg och dofter för nu är det rätt avskalat. Vita juldekorationer är ju snyggt men det har vi sett så många år. Nu vill jag ha färg och mustigt. Det ligger ju i tiden då trenden är att det ska vara en varm och traditionell jul.

Nästa vecka, då ska det komma in mer pynt och färg. Nu vill jag att det ska kännas jul i vårt hus.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara AnnasJul 7 december, 2013 at 11:03

    Fint! Blommor i lite höga cylindervasar är verkligen superfint. Synd bara att jag inte har några =(. Måste var superkul att ha ett nytt hus nu i år och gå loss på och hitta nya sätt att göra juligt! Ser fram emot att få se lite resultat nu i veckan?

  • Lämna en kommentar

    Close