Följ mig:
Hemma hos mig Inredning Utan kategori

Kors i taket! Vi har börjat hänga upp tavlor hemma

31 maj, 2015

Det tog oss två år att hänga upp tavlor i vardagsrummet. Bättre sent än aldrig, heter det va?!

Vi är på intet sätt klara och jag känner mig inte alls bekväm med att lägga upp dessa bilder. Väggen känns fortfarande tom och ofullständig och sen så är det där soffbordet något jag inte alls är förtjust i. Det köpte vi när vi fick vårt första barn. Ett bord som kunde stå emot när liten vill lära sig stå och sen klättra. Att ställa en fin bukett, fruktskål eller lägg  härliga måndasmagsin på det är bara att glömma. Tre barn senare har gjort att det inte gått att ställa eller lägg nåt på det på 6 år. När barnen slutat använda bordet som trampolin ner i soffan ska det bytas ut mot ett bord i vår stil.

Några tavlor valdes ut från vår lilla samling och det blev en grön/blå/svart-skala. Nu vet vi vad vi har att jobba med och jag kommer leta nya tavlor och prints som kan passa och komplettera.

Nu är kuddarna från i vintras kvar i soffan. Tänker mig en ljusblå färgskala där.

Har svårt för att lägg upp bilder från mitt hem. Eller inte förresten – det är ju mest bara bilder från mitt hem då bloggen heter Hemma med Helena men vad jag menar är att det känns läskigt att lägg upp STORA bilder på hemmet. Där man ser hur hela rum ser ut. Det är inte svårt att lägga upp en bild på ett vackert hörn där det står en fin vas och underbar bukett men hela rum – då måste hela rummet vara klart och perfekt. Och jag lever och inreder i tron om att hem ska bos in – levas in, så inredningen får ta tid. Vad tycker ni? Kanske de bästa att fråga egentligen. Vill ni se mer stora rumsbilder eller går det bra med olika pusselbitar??

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Johanna 31 maj, 2015 at 20:09

  Vill gärna se mycket mer hela rums bilder. Oftast får man bara se en liten del av ett rum, men det är ju att få hela rummet att fungera som känns som det svåra.

 • Svara Maria/Husligheter 31 maj, 2015 at 20:31

  Alltså jag som är PRECIS likadan – har svårt att lägga upp stora bilder hemifrån – tycker så klart att du ska lägga upp massor av såna här bilder, SÅ kul att se! Haha. Älskar dagbädden!

 • Svara Mian på Finaste mattan 31 maj, 2015 at 22:19

  Tycker fokus har blivit mer och mer på närbilder och beskurna, ser glatt emot ett trendbrott, starta du det! : )

 • Svara Linda 1 juni, 2015 at 14:51

  Gärna hela rum 🙂 Man (Jag) blir mer inspirerad då tycker jag! Får lättare idéer att ta efter! Jätte fin blogg!

 • Svara Emma 1 juni, 2015 at 15:59

  Jag ser mer än gärna större bilder på rum, även om det absolut är trevligt med de ”små” bilderna också. Vi vet att även du är mänsklig så strunta i om rummet inte är ”perfekt” 🙂
  Tack för en härlig blogg!

 • Svara Helena 2 juni, 2015 at 20:29

  Ja mer hela rum!!!! Våga o vinn!

 • Lämna en kommentar

  Close