Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 februari, 2014

"Titta mamma! I dag kan vi sola och bada!"

Solen är i vårt hem. Strålarna sveper över rummen och tar sig in i skrymslen som inte fått någon solvärme på månader. Barnen har varit utan sol så länge så denna starka sol påminner dem om sommaren och vad gör man då? Jo man badar. Försöker förklara att denna lilla sol som vi nu fått inte räcker för att värma upp Mälaren riktigt än.

Vilken energi solen ger. Ja, jag tänker då inte på solceller och el utan den energi jag känner i kroppen. Att bli väckt med orden “Titta det är sol!” gör mig pigg på en gång. Hoppas vi får se mycket av vår strålande vän, det behövs.

Lite gnager det mig dock. Hade tänkt vara inne och fixa det-där-som-aldrig-blir-fixat idag. Att vara inne när det är sol ute är ju olagligt. “Det är sol – du måste ut!” har man ju hört under hela sin uppväxt. Får försöka varva så gott det går. Rensa på tomten!! Det måste jag ju också göra! Bra då har vi en plan; fixa det-där-som-aldrig-blir-fixat-UTE får jag göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.