Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 februari, 2014

Happy Valentine’s

Glad Alla Hjärtans Dag alla ni kära läsare! Vill skicka en stor kram och mycket värme till er alla. Så kul att se att så många har lust att titta in här, lägga sin tid på min lilla hörna. Hoppas ni får en underbar fredag oavsett om ni ska fira denna dag eller ej.

I går kväll gjorde jag mitt livs första macarons. Fuskbakade med ett paket macaronmix som stod skåpet som jag fick på Bonniersbloggträff i somras. Bättre sent än aldrig va?! Dessa små sötingar är ju passande rosa till denna dag och med en mix så gick det ju som en dans. Många stora och små händer har velat norpa en liten rosa men det får bli till efterrätt i kväll.

Hela familjen ska gå på restaurang i kväll. En nyöppnad liten svensk-fransk kvarterskrog har just öppnat i våra kvarter. De har den stora smartheten att ha ordet “familjevänligt” med i sin beskrivning. Alla småbarnsfamiljer med önskan om att känna lite vardagsflärd jublar. Så, där sitter vi i kväll (eller kväll, å kväll – bordet är bokat till 16.30…) och hoppas på att få njuta av en lugn, god och kärleksfull middag. Får se hur det går… En 4-åring som springer ut i köket, en 3-åring som ligger under bordet och så jag å maken som varvar bebben mellan oss så vi kan få i oss nån mat. Eller alldeles, alldeles underbart…? Satsar på det senare!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.