Följ mig:
Shopping Utan kategori

Shoppingtips till den pysslige

18 februari, 2014

Tittar du på tv-serien SOFO på Femman? Vet inte riktigt vad jag tycker om den bild de visar upp av detta lilla område (söder om Folkungagatan) men något som är sant är att det finns många spännande och unika butiker i alla fall. En av dem är Silververket som är ett Mecka för de som är intresserade av silversmide och smyckestillverkning och ligger i SOFO’s hjärta – Nytorget.

Det var faktiskt min mor som tog med mig dit. Hon har silversmide som hobby och då jag är pysslig ville hon visa sitt nya hang out i tron att det skulle vara nåt för mig. Har ännu inte varit så pigg på att göra egna smycken men denna butik var mycket inspirerande oavsett om man gillar smycken eller ej. Blev nog mest förtjust i läderremsorna. Kanske något att pyssla med för mig.

Här kan du köpa silver om du smider själv men även annat för smyckestillverkning. Pärlor i regnbågens alla färger, läderremsor i massa härliga färger.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Helena 18 februari, 2014 at 15:38

    Tack för tipset! Ska absolut besöka butiken när jag är i Sthlm nästa gång.
    Ha en fin dag!

  • Lämna en kommentar

    Close