Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 februari, 2014

På mitt sängbord

Sängborden är kanske inte det viktigaste att dekorera men det är nåt väldigt trevligt att ha något fint att titta på det sista man gör för dagen och det första.

Just nu är det bruna toner och mässing för hela slanten vid sängkanten.

Väckarklockan (Arne Jacobsen) blev jag galen i på Stockholm Furniture Fair. Den är ju allt annat än en nyhet men jag hade inte sett den i brunt och mässing. Maken var vansinnigt lyhörd och gick å köpte den och jag fick den i bröllopsdagspresent. Materiell kärlek och äkta kärlek, det! Vilken kille!!

I den fina mässingsdroppen (Claesson Koivisto Rune för Skultuna) gömmer sig en smyckesskål. På den smala pinnen trär man sina ringar.

I denna fina ram (köpt på Asplund) med två glasskivor i har jag satt vår utrivna bröllopsannons. Den svävar lite läckert i ramen.

Ljusstaken är så snygg (Iittala). Klassisk med mässing men med en modern form. Jag har verkligen mässing så det sprutar ut genom öronen…

Sängbordet är från Montana och är vägghängt.

Comments (2)

 • Hej! Tack för en bra blogg. Vi ska åka till Stockholm en weekend med våra barn och tänkte höra om du har lust att tipsa om några bra restauranger. Vi kommer bo på Söder, så där eller Gamla stan. Behöver inte vara lyx eftersom våra barn är 4 o 6 år, men gärna prisvärt o mysigt.
  Tacksam om du har tid o lust att svara.
  Hälsn Linda

  • Hej Linda! Tack, vad kul att höra! 🙂
   Varför jag är sen med att svara är för att jag håller på att sammanställa en lista till dig. Håll ut, den kommer!!

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.