Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 mars, 2014

I dag har jag inte gjort nåt. Konstig känsla

Jag är en människa som inte kan vara still. Nej, det stämmer inte riktigt. Jag kan vara still och ta det lugnt om jag typ schemalägger det. Att vara utan sysslor får det att krypa i kroppen. Det är som om jag inte gör något jag borde göra, för att bara slappa och vara still kan väl inte. Eller?

Idag gjorde jag det i alla fall och det känns som om jag skolkar. Jag och lillkillen hade sovkläder på oss länge, lät disken stå framme och jag var helt nedkopplad och bortkopplad. Klädde på oss lagom till hämtning av storebror och storasyster. Fast oj vad trött jag var då. Övertrött?

Nu när klockan närmar sig 21 känns det som om jag missat en dag. Måste bli bättre på slappa. Nån annan dag…

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.