Följ mig:
Min dag

I dag har jag inte gjort nåt. Konstig känsla

5 mars, 2014

Jag är en människa som inte kan vara still. Nej, det stämmer inte riktigt. Jag kan vara still och ta det lugnt om jag typ schemalägger det. Att vara utan sysslor får det att krypa i kroppen. Det är som om jag inte gör något jag borde göra, för att bara slappa och vara still kan väl inte. Eller?

Idag gjorde jag det i alla fall och det känns som om jag skolkar. Jag och lillkillen hade sovkläder på oss länge, lät disken stå framme och jag var helt nedkopplad och bortkopplad. Klädde på oss lagom till hämtning av storebror och storasyster. Fast oj vad trött jag var då. Övertrött?

Nu när klockan närmar sig 21 känns det som om jag missat en dag. Måste bli bättre på slappa. Nån annan dag…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jannike - Bromans Bravader 5 mars, 2014 at 21:02

    Förstår det där att det känns som om man skolkar – konstigt egentligen!
    Kram Jannike
    PS – biljetterna är släppta nu http://www.storabloggdagen.com – kul om du kommer =)

  • Lämna en kommentar

    Close