Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 april, 2014

Glad valborg från Göteborg med Håkan Hellström

Önskar er alla en härlig Valborgsmässoafton!

Vi befinner oss i Göteborg och vad kan vara ett mer passande soundtrack än låten Valborg av Håkan Hellström?

Håkan Hellström, Valborg

Som vanligt kommer jag nog stå och tokfrysa vid en brasa för att jag trodde det var mer vår än vad det faktiskt var. Som vanligt kommer jag nog få totala rysningar och knip i magen när jag hör vårsånger vid brasan. Som vanligt kommer jag inse att det var hysteriskt längesedan jag hade mösspåtagning just denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.