Följ mig:
Pysselbaka & -laga

Baka med Underbara Clara

14 maj, 2014

I går kväll var det en liten bloggfest i Saltå kvarns butik på Söder. Det var en fest för boken Baka skriven av Clara Lidström (Underbara Clara) och Annakarin Nyberg. Passande plats med tanke på deras ekotänk utöver bakning då.

Det bjöds på god mat och dryck och sen berättade Clara och Annakarin om deras arbete och hur boken, som är egentligen en serie om tre böcker, formats från idé till verklighet. Mycket imponerad (och avundsjuk) på deras driv.

Alla gäster fick med sig ett exemplar ihop med en påse fylld med varor perfekta att sätta igång att baka med. Nu vet jag vad jag å barnen ska göra efter föris!!

Maten kom från Provins och var galet god! Provins anställer främst utrikesfödda kvinnor som annars har svårt att etablera sig på arbetsmarknaden och får en möjlighet att använda sin kompetens – matlagningskunskaper som många gånger inte lämnat hemmet.

Har ni inte besökt Saltå kvarns butik än ska ni verkligen göra det. Vackra förpackningar, helt ekologiskt och gott. Perfekt.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Clara Lidström 14 maj, 2014 at 22:07

  Åå vilket fint inlägg och tack för att du kom <3

  • Svara Helena - amelia.se 15 maj, 2014 at 09:38

   Stort tack själva! Härlig kväll och så inspirerande. Och grattis till er framgång med boken. Så skoj och bra!! Ser fram emot nästa bok i serien.

 • Svara Annakarin 14 maj, 2014 at 23:16

  Hej! Tack för dina fina rader – tack också för att du var med oss igår!

  • Svara Helena - amelia.se 15 maj, 2014 at 09:37

   Hej Annakarin! Tack själv! Och stort grattis till era framgångar med boken. Så himla kul och välförtjänt!

  Lämna en kommentar

  Close