Följ mig:
Maträtter Utan kategori

Dagens frukost ger sommarpirr i magen

22 maj, 2014

Premiär för frukost utomhus! ”Mamma, det är nästan sommar!”, säger sonen på väg in i köket. Givet att då ha en sommarfrukost!

Just att få äta frukost ute är nog bland det somrigaste jag kan tänka mig. Och den somrigaste frukosten för mig är yoghurt, nötter, frukt, bär med honung. Svalkande yoghurt i hop med frukt och bär från säsongen. Nu har tyvärr inte riktigt frukt å bär-säsongen kommit i gång så jag får fuska med lite köpebär, men gott ändå. Hackade valnötter, mandlar, och paranötter ger mättnad och struktur. Och gott förstås. Och sen, ringla flytande honung. Där satt den!

Kökstrappan är den perfekta fruksotplatsen.

Väljer så långt det är möjligt ekologiska produkter.

Sen så är detta en underbar försmak på den greklandsresa som vi snart ska i väg på. Längtar nästan så jag spricker!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close