Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 augusti, 2014

En dag på Liseberg

Ännu en solig dag på sommarlovet men nog den dag som barnen sett fram emot mest. Nämligen en dag på Liseberg. På med ett randigt pappersband runt handleden och sen bara slänga sig ut.

Älskar verkligen Liseberg då det är så perfekt balans mellan superläskiga saker att åka och härliga familjegrejer. Kanske att vi denna gång höll till lite väl länge i Kaninlandet men men… snart är barnen nog mer pigga på berg-å-dalbanor och inte bara Kaffekopparna.

Påtagligt skakig efter några varv och chockad över att jag inte alls kan hantera fart och svängar som förr. Ålder eller ovana??

Några gick all in vad det gäller kaniner.

Efter att ha åkt ett antal olika karuseller, bilar, båtar och annat så var det de små flygande elefanterna barnen fastnade för allra mest. De sprang runt för att åka igen, igen, igen efter varje varv. Kanske superpoppis också för att det inte var någon kö här. (vilket tyvärr var en tråkig detalj hela dagen)

Efter att ha lagt sammanlagt 180 kr på olika chokladhjul vann vi ÄNTLIGEN. En yttepytte Twistpåse har nog aldrig varit så älskad och god.

Sen lade sig mörkret och sommarnatten har väl aldrig varit så ljum och vacker. Ett sista varv i Lisebergshjulet innan ett tappert lag tog sig hem efter 12 timmar på nöjesparken.

Nu väntar några intensiva timmar i Göteborg. Måste med lite shopping i mina favvobutiker här, vidare till ett 1-årskalas med pirattema och sen så ska vi tillbaka till Skåne för en sista semestervecka. Sommaren som aldrig tar slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.