Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 augusti, 2014

Tips på basilikaplantering

Nånting jag ska prova när jag kommer hem är att göra planteringar av köpebasilika. Av de där i kruka som finns i dagligvaruhandeln.

Man ska knipsa av basilikastänglar och sätta i vatten tills de gror rötter. Sen så sätter man helt sonika ner basilikastänglarna i kruka med jord. Basilikan ska vara så tålig och kommer frodas. Något jag verkligen ser fram emot när solen börjar tappa sin värme – härliga färska örter med smak av sommar.

Kommentar

  • Hej helena, jag letar efter information om hur man planterar basilika och jag just landat på bloggen. Tack för att dela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.