Följ mig:
Pyssel till hemmet Tips & Trix Trädgård | Uteplats

Tips på basilikaplantering

3 augusti, 2014

Nånting jag ska prova när jag kommer hem är att göra planteringar av köpebasilika. Av de där i kruka som finns i dagligvaruhandeln.

Man ska knipsa av basilikastänglar och sätta i vatten tills de gror rötter. Sen så sätter man helt sonika ner basilikastänglarna i kruka med jord. Basilikan ska vara så tålig och kommer frodas. Något jag verkligen ser fram emot när solen börjar tappa sin värme – härliga färska örter med smak av sommar.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Akilles Säkerhet 23 september, 2014 at 10:02

    Hej helena, jag letar efter information om hur man planterar basilika och jag just landat på bloggen. Tack för att dela.

  • Lämna en kommentar

    Close