Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 september, 2014

Har jag närt en kreatör vid min barm?

Jag slutar aldrig förvånas över de ögon barn har. Där allt de ser och har runt sig kan vara djur, världar eller fantasier.

I går på vägen hem så låg det några grenar vid vägen. Det var nedkapade nypongrenar med jättestora och vassa taggar. Nyfikne 5 årige sonen bröt loss en tagg och såg genast att det såg ut som en hajfena. “Mamma, den vill jag limma på hårt papper som ska målas blått. Hajen ska simma i havet.” Ja, så klart den ska, tänkte jag och blev imponerad av detta lilla kreativa öga sonen har.

Ett litet konstverk signerat unge herr Lyth.

Comments (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.