Följ mig:
Inredning Utan kategori

Tänk att 5 minuter kan vara så snygga

13 september, 2014

Här råder ett morgonrockslugn. Jag försöker bli av med baciller och rör mig så långsamt jag kan. Disken få vänta, den rykande tekoppen och frukosten får ta tiden.

Något som piggar upp i köket är det nya lilla timglaset. Visat sig vara perfekt till våra kokta ägg. Älskar att se hur tiden bokstavligen rinner i väg. Något befriande istället för digitala siffror som rusar på olika displayer.

Köpte den kurviga lille vännen på Floramor & Krusatös i somras.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Josefine 13 september, 2014 at 14:09

  Hej, jag kan inte hitta någon mail adress till dig Helena, så det är därför jag skriver här hoppas det går bra.
  Mitt namn är Josefine, jag är en svensk formgivare som bor och jobbar i
  Vietnam sedan 2 år tillbaka. Jag har denna sommaren startat upp min egna
  studio Form from – a nomad design studio. Jag skulle vilja visa dig Night vår första produkt i kollektionen Peaceful. Du kan se den på http://www.formfrom.com och du kan också följa mig och mitt arbete på http://www.facebook.com/formfrom
  Önskar dig en trevlig lördag!
  Bästa hälsningar Josefine

 • Lämna en kommentar

  Close