Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 september, 2014

Oväntad fredagsbukett från dottern

Fredag och helg. Kan säga att denna helg är efterlängtad för veckan har varit rätt tuff. Efter Blossaträffen började jag känna mig svajjig och japp, den tredje (!!!) haslflussen sedan augusti. Nu är det nog och jag har nu bett om remiss att ta bort mandlarna.

Att då få höra av den snart 4-åriga dottern att hon har blommor till mig i fönstret får ju mig att piggna till så klart. Var inte denna fredagsbukett väldigt söt, så säg!

Önskar er en härlig fredagskväll och helg!!

Comments (2)

 • Erica AKA Tomtens Dotter

  MEN! Inte bra 🙁
  Fick tips från en kompis tidigare, som under en period hade halsfluss flera gånger om året. Hon sa så här “NSP från Great Earth. Finns en smidig kartong med små portionspåsar med 4 vitaminpiller i varje påse. Dom är grymma! Ta dom på morgonen! Finns på vissa Hälsokostbutiker”
  De står på min shopinglista.

  Krya på dig!
  Kram

  • Tack snälla du!! Under dotterns första två levnadsår hade jag 13 streptokockomgångar. Mina tonsiller drar till sig dem. Nu ska de väck!!
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.