Följ mig:
Förvaring Hemma hos mig Inredning

Rottinghylla + Ved = Vedhylla

2 november, 2014

Jag har skapat mig en vedhylla utan att ha behövt varken snickra eller köpa något nytt!

Har tittat länge och väl efter en snygg förvaring till vedklabbarna som legat lite slafsigt i en gummikorg i vardagsrummet. Det har varit strama staplar i borstat stål, moderna och enkla korgar eller lite lantliga korgar. Priserna och stilarna har inte fallit mig i smaken alls. Gummikorgen fick fortsätta agera vedkorg.

Den lilla rottinghyllan jag fyndade på loppis förra året har levt ett mycket farligt liv nu när lillkillen drar i allt som är upp till en meters höjd. Ställt upp hyllan på matbordet och öppnaspisen. Synd att den är så lättvält, tänkte jag. Och då slog det mig: Om utrymmet under hyllplanet fylls med ved blir den stadig OCH det blir en snygg vedförvaring. I bland glimrar man till!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Helena Nygrund 2 november, 2014 at 20:30

    Fasen vad fiffigt, och snyggare vedhylla får man leta efter.
    Kram Helena N

  • Lämna en kommentar

    Close