Följ mig:
Min dag Okategoriserade

Filminspelning hemma hos mig

13 januari, 2015

Nu kan jag stryka en sak från min bucket list: vara med i ett tv-program.

I dag var ett team hemma hos mig för att filma och intervjua till ett kommande tvprogram. Eller det är en pilot som gjordes i hop om att bli till verklighet. Jag håller tummarna för detta var ju galet kul och jag fick blodand tand. Jag har varit många gånger bakom kameran men aldrig framför. Detta var ju värsta kicken. Nån som söker programledare?? Jag ställer upp! Linslus…

Tyvärr är jag förlagd med munkavle ett tag till. Lovar berätta mer när allt är klart.

Det som är bra när man ska få besök av folk med kameror är att man (jag) verkligen städar inför ett sådant besök. Nu åkte leksaker och barnböcker upp till sina verkliga platser. Ett lugn rådde på bottenvåningen. På övervåning är det motsatsen. Phu, den tar vi annan dag.

 

 
Klicka om du gillar

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Tess 21 januari, 2015 at 13:44

    Men duuuu så spännande. Håller tummen!

  • Lämna en kommentar

    Close