Följ mig:
Min dag Påsk Portfolio

Var med när jag påskpysslar i radion på måndag

28 mars, 2015

På måndag är jag en riktig hönsmamma och tar med mig en massa ägg till radiohuset på Gärdet för att tipsa och påskpyssla i P4 Extra. Efter 14.30 nyheterna så smäller det. Du är väl med å lyssnar och framförallt håller tummarna?? Både kittlande och läskigt med dirketsändning.

Här är en idé på påskdekoration som jag gillar. Griffeltavelfärg kan man liksom aldrig få nog av. Målar äggen med den svarta griffelfärgen och låter torka. Tips är att sätta knappnålar med rundade huvuden i rader på en bit kartong som droppställ för äggen. Sen så är det bara att gå loss med kritan. Använda som bordsplacering kanske?

Den mimosa jag köpte för flera veckor sedan lever vidare i torkad form. Tog av de små söta bollarna från grenarna och sparade i detta fat. I all sin enkelhet väldigt fin som dekoration.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Hanna 29 mars, 2015 at 12:51

  Vad roligt, det kommer du fixa galant! Lycka till!!

  • Svara Helena Lyth 30 mars, 2015 at 13:14

   Åh tack Hanna! Nervös… 🙂

  Lämna en kommentar

  Close