Följ mig:
Blommor & Växter Påsk

Långfredagsbuketten

3 april, 2015

Glad Påsk alla ni fina!

Barnen kom hem igår med ett riktigt byte av det söta slaget. Att gå runt som söt påskkärring visade sig vara lukrativt. Ja, jösses, det kommer inte råda brist på socker denna påsk i alla fall.

I dag blir det en lugn dag. Maken och de två stora ska ta sig ett lekland så där lär det väl i och för sig allt annat än lugnt. Jag ska försöka vila samtidigt som lillkillen vilar i dag. Det är väl den gren jag är sämst på. Annars är det ett så bra tillfälle att städa, röja, vika tvätt. I dag får det stå. Jag tar ledigt från huset.

Hur som helst. Dessa tulpaner fick vi lördags av goda vänner som kom på besök. De står fortfarande helt gudomligt vackra här hemma. Vad är de för några? Någon som vet vad de heter? Fransiga franska tulpaner?? Nja, kanske inte men det är så de ser ut.

Ha en härlig och glad påsk!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Mian 3 april, 2015 at 17:56

  Ser ut att vara en Queensland…: )

  • Svara Helena Lyth 3 april, 2015 at 19:47

   Åh tack Mian!!
   Kram!

  Lämna en kommentar

  Close