Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 juni, 2024

Vild bukett på väg hem från vallokalen

Nu sitter jag i soffan vid valvakan på TV och det är så klart spännande att ta del av.

Det var som alltid trevligt vid vallokalen i vår skola och många grannar stannade för att samtala om allt och inget. Dotterns klass hade fikaförsäljning och det piggade upp så klart. Köpte mig en otroligt saftig bit kärleksmums och kände mitt i allt hur viktigt det är med demokratiska val. Att rösta är en självklarhet tycker jag och så lätt att ta för givet i ett land som har så lång historia av fred och demokrati.

På vägen hem fick jag med mig en dikesbukett av bättre slag. Så maffig bukett av… ja vaddå? Vet inte vad denna heter. Har du koll? Måste googla.

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.