Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 april, 2015

Då var det odlat

Nu har vi satt frön till mangold, brysselkål och dill. Ska erkänna att jag inte är den med de grönaste fingertopparna, inte ens svagt ljusgröna, så jag ser detta som ett spännande projekt. Men, jag hoppas innerligt att vi får mangold. Godare grönsak går knappt att finna. Hur som helst var det kul att odla med barnen. Får parallelleodla lite krasse på diskbänken för det är jag minsann en baddare på.

Nåt som jag hört på så många håll är att jordärtskocka ska vara en sådan där sak att odla som det mer eller mindre inte går att misslyckas med så det ska vi också sätta i jorden här. Lovar hålla er uppdaterade oavsett vilket håll det bär.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.