Följ mig:
Midsommar Min dag

Bilder från vår midsommarafton

20 juni, 2015

Hoppas ni har en fortsatt fin midsommarhelg! Här kommer några bilder från vårt blöta men glada firande i går.

Vi firade ihop med vänner i Saltsjöbaden och innan vi åkte bands det kransar av midsommarblomster och daggkåpa från trädgården. Höjden av midsommarlyx.

 

Efter en lång resa med SL kom vi fram till Wallenbergsparken där det majades midsommarstång. Ett tappert gäng jobbade på i regnet.

Å hej, å hej! Bra jobbat.

Sen var det dans runt stången. Jösses vad blött det var. Dragspelet gömdes under poncho och vår dansledare gjorde allt för att hålla humöret uppe.

De söta sommarkjolarna SKULLE vi ha fast vädret inte alls bjöd på värme. Men det var ju tur att dotterns regnajacka i alla fall matchade midsommarblomstern.

När regnet sedan ökade och öste ner flydde vi till våra vänner där vi snabbt dukade upp en riktigt härlig sillunch för 9 vuxna och 11 barn.

Inglasad veranda löser verkligen problemet med den svenska sommarens nyckfulla väder.

Vår kompis vi var hos har en mamma som är vida känd för sina tårtor och hon levererade en till oss i går. Måste be om receptet för denna jordgubbstårta är magsik.

Sen var det inomhuslekar och fotboll i trädgården för de som pallade. Det var ett glatt men lite trött gäng som sen tog sig hem igen. I dag tar vi det riktigt lugnt.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close