Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 juli, 2015

Sommaren säger f**k off. Jag säger bake off

Vår första semestervecka börjar gå mot sitt slut. Det var denna vecka vi skulle ha hemester och njuta av huset, närliggande stranden och hela stan. Bidde inte så. Dels så har strandlockelsen inte varit hög då vädret inte bjudit på några vidare glada miner. Sen så lyckades jag skaffa mig feber igår så vår skärgårdstur till Grinda med lunchbokning på Grinda Värdshus fick bokas av.

Sommaren verkar säga f**k off till oss. Då säger jag bake off. Gör en härlig frukost med sådana där bake off baguetter jag köpte i matbutiken. I all enkelhet blir det en lyxig och smidig frukost.

Nybakat bröd uppskattas självklart av alla.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.