Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 september, 2015

Välbalanserade & vackra pappersvaror från IKEA

Jag älskar papper att pyssla med, slå in med och dekorera med. Har alldeles för många anteckningsböcker men det är liksom som om jag vid varje köp ger mig själv ett löfte om att “nu ska jag anteckna ner alla snurriga tankar” för att få ordning på mitt liv. Men så blir det tyvärr inte. Fast jag lever på hoppet och fortsätter sukta efter vackra, inspirerande anteckningsböcker.

Som då dessa från IKEA, ja du läste rätt, IKEA. Detta är en pappersserie som har det passande namnet Välbalans. Typ det jag då önskar få genom att anteckna i böckerna…

Detta är ytterligare en serie som utvecklats i samarbete mellan IKEA och sociala entreprenörer i norra Thailand. Hundratals människor på den thailändska landsbygden får jobb och kan försörja sig, vilket skapar ett bättre liv.

Pappersaskar har jag också börjat med till barnens alla småpryttlar. Hur många Star Wars-lego gubbar, hårsnoddar och suddigum lyckas komma in i vårt hem egentligen? Ner med dem i askar och pryttelkaoset är löst.

Jag är inte helt förtjust i pastell egentligen men turkost vet jag att jag på nåt sätt alltid lyckas kila in sig hemma hos mig. Kan inte förklara hur. Se HÄR och HÄR tex.

Alla bilder från IKEA

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.