Följ mig:
Hemma hos mig Inredningstips allmänt Trender | Inspiration

Testar sammet och färger

15 september, 2015

Som jag sa i går så är jag inne i en ny fas och vill ha mer värme i hemmet.

Sammet, vem gillar inte sammet? Jag har tänkt att vi ska sätta upp ett draperi mellan soff- och matdelen i vardagsrummet. Planlösningen är sådan att det är en tydlig delning mellan områdena och i taket är det en inbyggd ränna menad för att hänga draperi i.

Men nu ska det då väljas tyg, eller färg mera. Tog en vända förbi Tygverket och fick med mig några tygprover. Så förtjust i den guldiga lejonfärgen. Kan tänka mig hur snyggt det dessutom blir när solen faller på sammetsytan. Fast den där lite silvriga, blåa är ju skön och klassisk. Kanske att den kommer hålla mer i längden. Åh, denna förvirring…

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Helena Nygrund 15 september, 2015 at 20:19

    Så fina färger, både lejongula och silvriga blå! Och den lejongula kommer säkert matcha din vackra världskarta fint, fast jag är rädd att den matchar för bra och tar bort fokus från kartan. Oj vad svårt! Kan man inte få låna hem ett större tygstycke och jämföra, hade ju vart kanon.
    Kram Helena N

  • Lämna en kommentar

    Close