Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 december, 2015

Granit samarbetar med Fine Little Day och skapar barnkollektion

Titta vad som damp ner i mejlboxen! Pressmeddelande med bl.a. underbara inslagningspapper signerade Elisabeth Dunker, som ligger bakom Fine Little Day, ihop med Granit. Jag som är lite inslagningsnördig blev sugen på att göra fina grönvita paket till barnen i jul. För lämpligt nog kommer denna kollektion just ut till jul. 10 december för att vara exakt.

Nu så är det då inte bara papper som kollektionen består av utan en hel drös av olika inredningsdetaljer och superfina barnkläder som (så klart!) är i ekologisk bomull. Kommer nog bli många klappar som fylls med dessa fina saker.

Alla bilder från Granit

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.