Följ mig:
Julpyssel

Massa tips på juliga pyssel och härligheter

16 december, 2015

Julen innehåller så mycket härligheter. Det är mat, bak, pynt, dekorationer, ljus och musik. Och så då det som kanske ligger mig varmast om hjärtat: pyssel. Det finns väl ingen tid på året som det pysslas så mycket som under december månad!?

Mina kära vänner i The Creative Collective levererar det ena fantastiska pysslet efter det andra nu. Ni hänger väl med i vår kreativa julkalender hela vägen fram till jul?

Sötaste, sötaste luciatåget av Pysselbolaget. Julkulor läckert uppgraderade med macramé av Willowday. Ljuvliga chokladklubbor hos Hildas Hem. Perfekta cake pops till jul av Mini Piccolini. Vacker och stilig ljusstake av Mormorsglamour. Sött och ”ruffigt” lapptäcke av Pastill. Supersöta julkulor av Craft and Creativity. Häftig upcycling hos Lina by the bay. Mumsig mandelnougat med hallon och vit choklad av Made by Mary

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close