Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 december, 2015

Mina julpyssel i “Härligt Hemma”

Varje dag gör jag inlägg här på bloggenmen det är fortfarande något väldigt speciellt när jag får se mina saker på pränt. I en “riktig tidning”. Och nu är ett sprängfullt julnummer ute av mysiga tidningen Härligt Hemma där jag och nio andra grymt duktiga bloggare delar med sig av våra favoritjulpyssel. Så du hör ju – det är en tidning att grabba tag i, eller hur?!

Och vad visar jag upp för pyssel då? Jo två av mina favvisar; de små papperstrummorna och kransen av en pocketbok. Klicka på länkarna så kommer du till inlägg och beskrivning.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.