Följ mig:
Julpyssel

Mina julpyssel i ”Härligt Hemma”

17 december, 2015

Varje dag gör jag inlägg här på bloggenmen det är fortfarande något väldigt speciellt när jag får se mina saker på pränt. I en ”riktig tidning”. Och nu är ett sprängfullt julnummer ute av mysiga tidningen Härligt Hemma där jag och nio andra grymt duktiga bloggare delar med sig av våra favoritjulpyssel. Så du hör ju – det är en tidning att grabba tag i, eller hur?!

Och vad visar jag upp för pyssel då? Jo två av mina favvisar; de små papperstrummorna och kransen av en pocketbok. Klicka på länkarna så kommer du till inlägg och beskrivning.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close