Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 januari, 2016

Första julpysslet för året är klart

Innan du nu tycker att jag är helt galen så ska jag nog förklara mig. I mitt huvud har jag en massa julpyssel på lager och hade tänkt göra dem till denna jul men hann inte. Materialet hade jag redan införskaffat så istället för att bara låta det ligga i ett år så passar jag nu på och gör det. För julen är ju inte helt utdansad än va?!

Dessa grenar fick jag med mig hem efter förskolelämningen. De perfekta grenarna. Och blir du nu nyfiken? Känner mig lite hemsk som då får be dig vänta till november… För jag tror ingen (mer än jag) vill julpyssla nu, eller hur?

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.