Följ mig:
Julpyssel

Första julpysslet för året är klart

7 januari, 2016

Innan du nu tycker att jag är helt galen så ska jag nog förklara mig. I mitt huvud har jag en massa julpyssel på lager och hade tänkt göra dem till denna jul men hann inte. Materialet hade jag redan införskaffat så istället för att bara låta det ligga i ett år så passar jag nu på och gör det. För julen är ju inte helt utdansad än va?!

Dessa grenar fick jag med mig hem efter förskolelämningen. De perfekta grenarna. Och blir du nu nyfiken? Känner mig lite hemsk som då får be dig vänta till november… För jag tror ingen (mer än jag) vill julpyssla nu, eller hur?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Helenes underbara jul 8 januari, 2016 at 13:46

    Haha, känner igen känslan. Men jag skriver ner mina pyssel och hoppas att jag vill göra dem om sidvåder 9-10 månader istället 🙂 Eller så får barnen pyssla loss.

  • Lämna en kommentar

    Close