Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 januari, 2016

Mina egna 12 favoritpyssel från 2015

Bläddrade igenom det gångna pysselåret i bloggen. Många härliga saker har det väl ändå blivit? Mycket pyssel som är kopplat till högtider så klart, det är ju då pyssel ligger på topp och många hittar till min lilla pysselhörna.

Tänkte här lägga upp några av mina favoritpyssel från 2015. Hoppar över julpyssel om ni säkert tröttnat på, påskpyssel för det blir så himlans många ägg och halloweenpyssel för det känns bara för läskigt. De tar vi en titt på sen när det är läge.
Okej, Hänger du med nu, för det blir mycket pyssel!

Hjärtgirland av vikta papper Detta är mitt mest gillade pyssel. Kanske för att det är så enkelt, billigt eller för att jag hamnade på bild? Nä, skoja bara!

Alfabetet av vikta papper Jag gjorde först min sons namn men efter påtryckningar blev det hela alfabetet. Blev så bra och så pedagogiskt! I inlägget finns full vikbeskrivning.

Ätbar konfetti Detta var verkligen både kul att göra och att bjuda på. Jätteroligt att göra ihop med barnen.

Ängvas med klöverplåt Lite knivigt att göra men jag är nöjd med resultatet. Hoppas få ha många ängar inomhus 2016

Väggdekoration (printar att skriva ut, gratis) Denna föll inte i så god jord hos er läsare. Fick inte så mycket respons men jag gillar verkligen väggen här hemma med detta mönster. Går att göra helt egna unika väggar i sina favoritfärger.

Våningsfat av korgar Detta är verkligen ett enkelt och bra återvinningspyssel. Står nu i dotterns rum fyllt med halsband och lego.

Ljusslinga med ketchupmuggar Den här lilla slingan blev mycket populär på mitt Instagram. Kanske för att ljusslingor överlag är populärt och att denna vara något annat, i liten skala så att säga.

Måla grafiska tavlor Detta kanske mer är ett tips än ett pyssel Eller nja, det är ju pyssligt att måla så jag ångrar mig. Målades i somras av mig och sonen och fortfarande pryder de väggarna.

Flaggspel med Star Wars Det här pysslet eller kalaspyntet har verkligen blivit ett internetfenomen. Jag har ca 1000 besökare varje vecka som laddar ner detta flaggspel. Allt från USA till Argentina. Roligt och härligt hur nära vi är varann och att pyssel är så universellt.

Vik papperslykta Dessa papperslyktor använder vi ofta här hemma. Och det är alltid så roligt när gäster frågar var jag köpt dem. “Näe sörru, dem har jag gjort själv!”

Ljuslykta av gamla galgar Okej detta lades ju upp vid jul men jag tycker nog att det kan vara ett året-runt-pyssel ändå och det är en av mina favoriter

Pärlade spöken Ja, samma som ovan, detta var ju ett halloweenpyssel – de blev bara så söta så de kan ju få vara med mer än bara i månadsskiftet mellan oktober och november.

Där satt det! Ett produktivt år ändå. Och som sagt, då är inte påsk, midsommar, nationaldag, kräftskiva, halloween och jul med… Tänk vad kul vi ska ha 2016!! Du hänger väl på och pysslar??

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.