Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 januari, 2016

Granit pressvisning vår/sommar 2016. Svart, vitt, odla & så lite läder

I torsdags var det pressvisning för Granits nyheter våren/sommaren 2016. Jag är ett stort fan av Granit då de ger mig en bas som jag sen kan addera på med mina personliga saker, mina färger och min stil.

Jag blev inte förvånad eller överraskad av det jag fick se; kollektionen går i linje med Granits själ men det fanns verkligen något riktigt inspirerande på visningen. Det var en känsla av stor kreativitet. Som att många nya stora obehandlade trämöbler kan målas för att passa in i ditt hem. Den generösa gungstolen här nedan t.e.x., som här hade halvmålats i grönt. Fint och inspirerande för att visa hur man tar sakerna till sitt hem och gör dem unika.

Amplar i bilden oval och amplar i bilden nedan. Jag måste erkänna att amplar inte är min grej alls. Jag förstår att det är kul att göra och att hänga upp krukor för att få växtlighet på fler ställen än bara fönsterbrädet men jag tror att amplar inte riktigt skulle passa hemma hos mig. Annars är ju amplar något precis ALLA säljer eller pysslar nu. Kanske också en anledning till att jag blir lite avigt inställd.

Granits väldigt spännande samarbete med  Hillevi Magnell (Smålands Skinnmanufaktur) och Sara Rudenstam (Formbruket) kommer bli en dundersuccé. Det är jag övertygad om. Den här låga bänken t.e.x. med läderremmar kommer bli snyggare och snyggare ju mer lädret slits. Till försäljning från 28 januari.

Intresset för odling kommer nog fortsätta och här finns det nya saker att pimpa sitt grönsaksland med. Jättefina små metallskyltar/hängen.

En hörna var alldeles svart och…

… ett bord var alldeles vitt. Väldigt mycket Granit.

Jag fattade tycke för förvaringsboxarna i blått denim.

Tack för en inspirerande visning Granit. Det blir en härlig och kreativ vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.