Följ mig:
Tips & Trix

Kvinnor! Se denna film och känn er styrka

8 mars, 2016

I dag är det den 8.e mars, Internationella Kvinnodagen. Jag önskar få säga till alla kvinnor att vi är vackra, starka, kreativa, drivna, fantastiska och så mycket mer. Framförallt önskar jag att jag kunde få ge alla kvinnor självförtroende och självkänsla att stå på sig för sina idéer, sina drömmar och allra mest – sig själva.

Den här filmen nedan har legat i min spara-mapp som inspiration till den träning jag aldrig lyckas ta tag i. Men den handlar egentligen inte bara om träning utan om att alla kan klara allt, bara man tar tag i det och vågar satsa.

Så till alla babes där ute: Sträck på er och våga ta steget, vad det steget än är.

Gör en sak varje dag som skrämmer dig, Eleonore Roosevelt.

Detta är ett av mina favoritcitat och blivit som ett mantra när jag står inför något nytt, läskigt och oväntat. Hade jag inte vågat göra det där läskiga, vågat slänga mig ut utan att veta var jag skulle landa, hade jag aldrig fått de fantastiska möjligheterna jag har idag.

Och snart ska jag också komma iväg och träna, svettas som en gris och känna mig som en fox!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close